Esmeralda Beelt - Voedingscoach Vitaal in Beelt

Als dochter van een veganist en vegetariër is het bewustzijn omtrent voeding al op jonge leeftijd getriggerd. Dat tezamen met mijn kleuterjaren op een macrobiotische school, heeft de fundering gelegd voor mijn interesse. Toch was het pas nadat ik darmklachten kreeg dat ik besloot mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben een opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen. Daarnaast laaide de voorliefde voor natuurlijke voeding en technieken weer op en volg ik regelmatig workshops om kennis te maken en op de hoogte te blijven van verschillende voedingsleren.

Ik heb de overtuiging dat de oplossing voor een gezond gewicht niet ligt in het volgen van diëten maar in een gezonde levensstijl waarbij je een lekkere gezonde maaltijden mag eten die past bij jouw levensstijl. Een realistische maar zeer effectieve methode die een leven lang meegaat.

Missie: Graag help ik jou de fundering te leggen naar een gezondere lifestyle!

Svetlaine van Trigt - Personal Trainer

Ik heb een achtergrond van dans en beweging. Ik ben een enthousiaste trainster die small group en persoonlijke sessies aanbied. Wilt u verbetering van uw algehele conditie in combinatie met afvallen? Ik help u met veel plezier.

Ik heb de opleiding Sport & Bewegen recentelijk afgerond en hiermee mijn diploma Fitnessinstructeur (FitVak!A – niveau 3) behaald. Bij LAJ Get Personal krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen tot Personal Trainer (FitVak!B – niveua 4) en meer.

Missie: Ik ben pas tevreden wanneer uw doelen behaald zijn door middel van kracht, inzet, doorzettingsvermogen en vooral plezier!

Serapis Janga - Personal Trainer

Ik ben afgestudeerd als sport en bewegingsleider en ben nu bezig met de opleiding Coördinator sport bewegen en gezondheid.

Mijn sport achtergrond begint bij het voetballen waarna ik overstapte naar de atletiek. Deze sport heb ik 5 jaar beoefent met veel plezier. Nu ben ik helemaal into (kick)boksen en fitness. Sporten is voor mij meer dan een passie en dit deel ik graag met anderen.

Missie: Ik ben heel gemotiveerd om met anderen te werken en daarom ga ik graag met u aan de gang om samen uw doel te realiseren op een leuke en sportieve manier!

Jim Harrison - Personal Trainer

Mijn hele leven draait om sport en fitness. Deze passie wil ik graag met je delen. Door mijn ervaring en kennis omtrent cardio, kracht en functioneel sporten kunnen we op een verantwoorde wijze naar je doel werken. Met een uitgekiend plan van aanpak verbeteren we je beweging en (afval)resultaten zodat je binnenkort lekkerder en sterker in je vel zit.

Specialiteiten:
- Wielrennen
- Hardlopen
- Krachttraining
- (Sport specifiek) Functional training
- Afvallen

Missie: Het optimaliseren van sportprestaties en het verbeteren van je beweging in de dagelijks leven

Delano Robles - Personal Trainer

Kenmerkend aan mij is het enthousiasme en drive die er voor zorgt dat je voorgenomen doelen realiteit worden. Of je nu wilt afvallen of in topvorm wilt komen, ik coach je met plezier. Met passende workouts en op maat gemaakte programma’s, welke passen op jouw niveau bereiken we samen je doelen.

Specialiteiten:
- Box training
- Kracht- en cardio
- Gewichtsverlies
- Capoeira training

Missie: Jouw doelen zijn mijn drijfveer voor een passend programma

Luz Adriana Jaramillo - Eigenaar Get Personal & Coach

Trotse oprichtster van LAJ Get Personal en gemotiveerde vrouw die zich met veel passie inzet voor een gezonde en evenwichtige leefstijl. Het is mijn doel om kennis hierover enthousiast en effectief over te brengen op anderen, zodat zij in staat worden gesteld hun persoonlijke doelen te bereiken. Mijn streven is het uiterste uit mensen te halen, op een manier waarbij de klant zich prettig en veilig voelt. Door goed te luisteren naar de behoeftes van de klanten kan ik kwalitatief hoogwaardige trainingen, voedingsadvies en leefstijlcoaching aanbieden.

Specialiteiten:
- Gewichtsverlies
- Figuurverbetering
- Voeding op maat
- Sportvasten
- Bekken en rug
- Zwanger & Vitaal
- In-company leefstijltrainingen & interventies

Missie: Mijn verlangen is je te helpen zelfregie te krijgen over jouw vitaliteit en leefstijl