MAAK WERK VAN JE GEZONDHEIDSDOELEN

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Get Personal twee keer per jaar een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun gezondheidsdoelen.

MET ONZE ADVIIEZEN IS HET WEL HAALBAAR

Wat onze begeleiding anders maakt dan andere programma's is de persoonlijke aanpak. Met een deskundige voedingscoach en een voedingsprogramma dat leuk, lekker en gevarieerd is. De eetschema’s zijn op maat voor uw gemaakt en ook nog eens gemakkelijk te volgen. Het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt en het hele gezin kan mee doen.
--> Wil jij minstens 8 kilo verliezen in een kwartaal?
--> Wil jij je energieker voelen?
--> Zoek jij iets dat wel werkt en blijvend is?
Kom ons dan gauw op onze prachtige locatie in Hoogvliet bezoeken voor een uitgebreid en vrijblijvend intake.

MEER MENSEN GINGEN JE VOOR

Teresa vertelt:
'Wetende te zwaar te zijn maar het niet voor elkaar krijgen om te veranderen. Totdat ik in gesprek raakte met de Get Personal coaches. Onder hun begeleiding is het mij gelukt om ruim 10 kilo af te vallen! Ontzettend gelukkig en gemotiveerd om mijn afvaltraject nu zelfstandig door te pakken.