MAAK WERK VAN JE GEZONDHEIDSDOELEN

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Get Personal twee keer per jaar een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun gezondheidsdoelen.

MET EEN TEAM IS HET LEUKER EN HAALBAAR

Wat de Afvalrace van Get Personal anders maakt dan andere programma's is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig!

U krijgt 2 workshops, 12 weken lang persoonlijke begeleiding van een deskundige voedingscoach, een voedingsprogramma op maat dat leuk en lekker is en 1 groepstraining per week met een professional. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

GRATIS INFORMATIE AVOND OP 24 JANUARI

Meer mensen zijn u voorgegaan! Maak een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u, d.m.v. een presentatie, wat het 12-weken traject inhoudt en wat u kunt verwachten.

--> Wil jij minstens 10 kilo verliezen in de eerste semester van 2018?
--> Wil jij je energieker voelen in 2018?
--> Zoek jij iets dat wel werkt en duurzaam is?

Dan is de afvalrace iets voor jou! Laat je dan informeren op onze vrijblijvende infoavond woensdag 24 januari 2018 aan de Hofweg 1 in Spijkenisse (Het ondernemershuis), inloop 19:15, start 19:30.
Aansluitend heb je de mogelijkheid om je in te schrijven. Avond duurt tot 21:00.

Interesse? Aanmelden kan via contactformulier bovenin 'Inschrijven infoavond' of via WhatsApp/SMS 06 43561267